Tennisclub dicht van 15 maart 18u t/m tenminste 6 april.

Beste leden,

Het kabinet heeft besloten dat onze tennisclub dicht moet van 15 maart 18u t/m tenminste 6 april. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De KNLTB roept ons daarom op alle activiteiten te staken en het tennispark en clubhuis te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen.

Alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien worden afgelast tenminste t/m 6 april in heel Nederland.

Dit houdt in dat voor ons de volgende evenementen niet doorgaan:
• De (eerste) speeldag van de Rode en Oranje competitie op 22 of 29 maart
• De eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie Landelijk op 4, 5 en 6 april
• RTV voorjaarstoernooi op 5 april
• Open Toernooien en Junioren Tour Toernooien

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt onze tennisclub. Daarmee vervallen alle clubbijeenkomsten zoals overleggen en vergaderingen, waaronder de:

• RTV ledenvergadering op 26 maart

Actuele informatie van KNLTB is te lezen op:

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,