Stem op onze club: Rabobank Clubkas Campagne

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Rabobank. Growing a better world together.

Het bestedingsdoel van RTV is “Een bijdrage in de kosten van de verbouw van het bestaande clubhuis of bouw van een nieuw clubhuis ”

.

Stemmen gaat eenvoudig via www.clubkascampagne.nl. Inloggen is niet nodig, de per post ontvangen stemcode invullen volstaat.

Door linksboven ‘Riethoven’ in te vullen, krijgt u gelijk een overzicht van alle deelnemende clubs in ons dorp, waaronder RTV.

De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Alvast dank voor uw stem!