TOS Bergeijk 55+ toernooi 2019

TOS Bergeijk organiseert dit jaar voor de 26e keer het TOS 55plus toernooi.
Ook dit jaar weer in week 33 van 12 t/m 17 augustus.
Het toernooi had vorig jaar 200 deelnemers uit 30 gemeenten uit Nederland en België. Het toernooi is altijd gebleven zoals het ooit begon: Gastvrij, Gezellig en Gemoedelijk. En het wordt nog steeds gespeeld op Sportpark “de Bergerheide” aan de Eerselsedijk in Bergeijk.

U kunt inschrijven in maximaal twee van de volgende categorieën.
HD open DD open GD open
HD 7 DD 7 GD 7
HD 8 DD 8 GD 8

Avondspelers
Steeds meer tennissers, uit de leeftijdsgroep 50/55plus, die overdag verplichtingen hebben, willen graag deelnemen aan ons toernooi.
Om deze mensen in de gelegenheid te stellen om mee te doen, kunnen zij inschrijven als avondspeler. Zij kunnen de poulewedstrijden spelen op maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 19.00 uur. Avondspelers kunnen GEEN verhinderingen opgeven.
Voor vervolgwedstrijden na de poules moeten ze op vrijdag en zaterdag de hele dag beschikbaar.

Inschrijven
Inschrijven kan bij voorkeur via toernooi.nl! Klik HIER! of zoek op: TOS55plus2019
Inschrijven ook via email. Stuur een mail naar: [email protected]
Vermeld voor beide partners: naam/voornaam, geboortedatum, adres, lid/geen lid van vereniging, nummer wedstrijdpas, speelsterkte dubbel, telefoon en mailadres. Verder moet u aangeven of u inschrijft als dag- of als avondspeler. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per deelnemer voor één categorie en € 16,00 per deelnemer voor twee categorieën.
Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 3 augustus.

Verhinderingen
Verhinderingen moeten opgegeven worden in klokuren! Bijvoorbeeld: verhinderd op dinsdag 14 aug. van 15.00 – 17.00 uur en woensdag van 11.00 tot 14.00 uur.
Bij inschrijving in 2 categorieën zijn GEEN verhinderingen toegestaan. Bij inschrijving in 1 categorie zijn PER TEAM maximaal 8 klokuren als verhindering toegestaan. Op vrijdag en zaterdag zijn er geen verhinderingen toegestaan.
Avondspelers, de deelnemers die voor de poulewedstrijden tijdens de daguren niet beschikbaar zijn, moeten dit bij de inschrijving
via mail duidelijk vermelden. Bij inschrijven via toernooi.nl kunnen ze de daguren blokkeren.
Avondspelers kunnen verder GEEN verhinderingen opgeven.

Wedstrijdreglement
De wedstrijden worden gespeeld volgens de regels van de KNLTB. Het volledige wedstrijdreglement kunt u HIER vinden.
In alle gevallen waarin het wedstrijdreglement niet voorziet beslist de wedstrijdleiding.

Communicatie
Het tijdstip van de eerste wedstrijd en de vervolgwedstrijden worden per mail medegedeeld, tenzij er redenen zijn om dit mondeling of telefonisch te doen.
Voor meer informatie kunt u het beste een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar Frans van Gompel nummer +31 610626489 of naar Teus Vink +31 497572582.