Wordt jij de Clubkampioen 2019 van onze Vereniging?

Na een jaartje geen ClubKampioenschappen gaan de kinderen dit jaar weer spelen/strijden om clubkampioen van RTV te worden.

Start is maandag 26 augustus en finaledag is vrijdag 30 augustus.

In overleg met de trainers worden de kinderen die les hebben automatisch ingedeeld in een poule van eigen niveau cq leeftijd.

Kinderen die geen les hebben kunnen uiteraard ook deelnemen, graag zelfs!!!

Voor de kinderen in Rood wordt op woensdagmiddag 28 augustus de voorrondes gespeeld. Op vrijdagmiddag 30 augustus zal de finaleronde zijn.

Voor de kinderen in Oranje, Groen en Geel zal door de weeks ( 26,27,29 augustus vanaf 18 uur gespeeld gaan worden. Voor Oranje ook nog op woensdagmiddag)

De finaleronde zal voor Oranje op vrijdag 22 september in de middag zijn en Groen en Geel vroeg avond.

De geplande lessen komen deze week te vervallen.

Eventuele verhinderingen hiervoor kun je laten weten via het formulier.

Mocht je echt niet kunnen deelnemen dan kun je dit, uiterlijk vòòr 20 augustus,  laten weten aan je trainer of aan Odette!

Als vereniging willen we de betrokkenheid van ouders vergroten. Als je iets zou kunnen betekenen in deze week dan horen we dit graag. Ook dit kun je laten weten via het formulier.

Het is voor de jeugd erg fijn als de familieleden en seniorleden belangstelling tonen door een kijkje te nemen. We zien jullie graag op het park!!

Sportieve groeten Clement, Luuk, Sylvia, Brenda en Odette