KIA Tenniskids Najaar 2019

Terugkijkend op een mooie voorjaar competitie, waarin iedereen weer een stapje verder is gegroeid in het spel, staat de inschrijving voor het najaar alweer voor de deur. In sept 2019 starten de competities voor Rood, Oranje en Groen.

De opzet is om de kinderen op een leuke, sportieve en leerzame manier kennis te laten maken met wedstrijdjes. De meeste kinderen zijn al bekend met deze leuke, ontspannen tennisochtenden, die voor alle kinderen die het leuk vinden om te tennissen, geschikt zijn. Wij vinden het voor ieders ontwikkeling heel goed en belangrijk als kinderen zich aanmelden voor deze competitie.

Door deelname creëer je een teamgevoel en blijf je met elkaar meegroeien in het tennisspel!

De kinderen worden in overleg met de trainers op leeftijd en tennisniveau ingedeeld in een Rode, Oranje of Groene competitie, met per competitiesoort verschillende ballen, baanafmeting en tellingen/spelregels

De KIA tenniskids heeft een flexibele deelname maar is niet vrijblijvend! Er wordt verwacht dat je deelneemt aan de geplande dagen. Afmelden (bv ziek zijn) is altijd mogelijk zoals bij elke andere sport. De competitiebijdrage is € 5,00 per persoon voor het najaar.

Speeldata World Tour Rood & Oranje 2019

1. Zondag 8 september 2018

2. Zondag 15 september 2018

3. Maandag 22 september 2018

4. Zondag 29 september 2018

5. Zondag 6 oktober 2018

Speeldata World Tour Groen 2019:

1. Zondag 15 september 2018

2. Zondag 22 september 2018

3. Zondag 29 september 2018

4. Zondag 6 oktober 2018

5. Zondag 13 oktober 2018

6. Zondag 20 oktober 2018

7. Zondag 27 oktober 2018

Voor elk team is een captain en vervoer nodig, wij rekenen hierbij op de ouders. De captain is een contactpersoon voor het team en de competitieleider, met wat eenvoudige taken die je kunt verdelen met de ouders. Geef even aan of je iets kunt betekenen hierin!!

Als we hostvereniging zijn verwachten we hulp van de ouders hierin. Bv baantjes uitzetten, helpen met tellen, z.n. programma draaien op laptop, bardienst draaien.

Wij zouden het fijn vinden om, ZSM maar uiterlijk 25 juni, altijd een reactie te krijgen of je WEL of NIET mee gaat doen. Aanmelden kan bij je trainer of Odette.

Zijn er vragen dan kun je Odette altijd even aanspreken of bellen, tel 06 5330613

Sportieve groeten, Luuk, Clement en Odette