Nieuwe trainer voorstellen

We hebben vorige week kennis kunnen maken met onze nieuwe trainer.

Maurice kan namelijk op vrijdag geen les meer geven en de uren die op vrijdag stonden worden opgevangen door Luuk.

Luuk start maandag 15 april al.

Beste RTV leden,

17 jaar geleden is mijn plezier in tennis en mijn tenniscarrière begonnen met een plastic racket en een ballon. Als klein mannetje van 4 kreeg ik mijn eerste tennislessen bij VLTC in veldhoven. Toen ik wat ouder begon te worden ben ik steeds meer gaan tennissen en trainen. Ik heb veel prestatieve trainingen gehad van verschillende trainers en clubs. Inmiddels ben ik 19 jaar en omdat ik tennissen zo leuk vind ben ik vorig jaar begonnen met de tennislerarenopleiding welke nu bijna is afgrond. Naast het tennissen zit ik nog op school, woon in veldhoven en kom ik uit een echte tennisfamilie. Ik heb veel zin om als tennisleraar in Riethoven aan de slag te gaan en zal mijn best doen mijn enthousiasme op jullie over te brengen en jullie niveau omhoog te tillen. 

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten. 

Luuk van Gerwen 

Geef een antwoord