Terugblik ouder kind toernooi 2018

We kunnen wederom terugkijken op een geweldige dag. De stralende zon was een mooi cadeautje. Met 19 kinderen, ouders en 2 opa’s op de baan hebben we kunnen genieten van vele mooie wedstrijden!! De zon en de onderlinge strijd zorgde voor vele rode gezichten. Tussendoor vermaakte de kinderen zich goed met de waterpistooltjes en punchballonnen. Met uiteraard op z’n tijd een drankje en verzorgde tapashapjes. Opvallend dit jaar was het aantal deelnemers in de categorie Rood. Dit zijn de jongste kinderen die spelen op miniveld. In deze categorie waren 10 deelnemers waarvan sommige nog geen les of 5 lesjes hebben gehad. Een mooie motivatie voor hen om door te gaan. Door vele uurtjes te maken groeien ze vanzelf in hun spel.

De winnaars in de categorie

Rood 1:                Seppe met Bas

Rood 2:               Joep met Silvia

Oranje:                Isa met opa Ad

Groen:                 Tieme met Bas

Geel:                    Alessio met Daniel

Deze middag was niet zo geslaagd geweest door de geweldige sponsoring van:

B&G Sportmaterialen Hapert

Toy Toys Eindhoven

Bouwbedrijf van Santvoort Veldhoven

Namens de Vereniging onze oprechte dank voor jullie ondersteuning hiervoor!!

Alle deelnemers bedankt voor jullie sportieve inzet en graag tot volgend jaar

Hier kun je de foto’s vinden. (wel eerst inloggen!)