Heren 1 Najaar Kampioen KNLTB competitie

Het herenteam heeft een mooi najaar gespeeld. Het team bestaat uit:

Noud van Poppel, Bas Böggemann, John Kennis, Henk Helle, Erwin Kruizinga, Eric van Ham en reservespeler John Vlassak (heeft ook gespeeld)

In het voorjaar behaalde het herenteam nog een mooie 3e plaats in de 4e klasse. Nu in het najaar speelde ze in de 3e klasse.

.

In deze competitie hebben ze van de 7 keer op een vrijdag 2x gelijk gespeeld en 5x gewonnen.

Vrijdag 27 oktober was het zover. De heren mochten thuis tegen VLTB (Best) spelen; de nr 3 uit de poule. Noud, Bas, Henk en Eric hebben deze avond gespeeld. De heren moesten met 3-1 of 4-0 winnen om zeker te zijn van hun kampioenschap want de nummer 2 Genneperparken maakte veel kans om 4-0 te gaan winnen tegen de onderste ploeg uit de poule.

De heren gingen om 20 uur de baan op en na de 1e 2 wedstrijden was de stand 1-1…….

Na de rust gingen de heren met een gezonde spanning weer de baan op. De heren van Best gingen er ook voor, zij maakte nog kans om 2e te worden.

Na 2 mooie spannende wedstrijden (inmiddels rond middernacht) èn het publiek wat hun aanmoedigde lag het feit daar. De heren hadden met 3-1 gewonnen. KAMPIOEN! De champagneflessen gingen open. SUPER goed gedaan heren. RTV is trots op jullie.

De tegenstanders uit Best waren erg sportief en attent. Ze feliciteerde de heren en hadden een bierpakket bij voor hun. CHAPEAU!