Corona Update 14-10-2020

Corona update: Enkel nog vrij tennis en training, mits altijd 1.5 meter afstand en max. 4 volwassenen.

Het kabinet heeft extra maatregelen aangekondigd om de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen een halt toe te roepen.

Wat betekent dit voor onze vereniging?

* We blijven ons houden aan alle corona maatregelen en helpen elkaar ons telkens hier aan te herinneren.

* Ons clubhuis is gesloten en KNLTB competitie stopt.

* Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen. We reserveren een baan thuis en verblijven voor en na het tennissen zo kort mogelijk op ons park.

* Training: De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).

* Dubbelen kan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Het besmettingsrisico is dan volgens de experts van de KNLTB gering.

* Toss en interne competitie komen te vervallen. De club mag dit niet meer organiseren, enkel vrij tennissen aanbieden.

* Wel kunnen leden via de (bijvoorbeeld toss) chat de collega’s van die avond zelf vragen en ieder voor zich met max. 4 personen een baan reserveren en op dat tijdstip komen vrij tennissen.

Algemeen geldt: Houd alti
jd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan.

De faq’s zullen nog worden aangepast. Net zoals het artikel.

Sport als wapen tegen corona

Sporten verbetert onze natuurlijke weerstand en dat is momenteel de enige afweer die we hebben tegen het coronavirus. Niet alleen de immuniteit verbetert. Bewegen is goed voor ons lichaam en brein.

Het is aan ons samen om er het beste van te maken in deze moeilijke tijd.

Heel veel tennisplezier en goede gezondheid!