Nieuwe trainer

Hallo!
Ik ben Lars van Gerwen (23 jaar). Vanaf een leeftijd van vijf jaar ben ik vaak op de tennisbaan te vinden. Als ik niet op de tennisbaan ben, is de kans groot dat ik in de fitness ben of mezelf voorbereid op het burgerlijke leven op kantoor. Stil zitten is niet echt een optie..
Dat stil zitten geen optie is, wordt in de training vanzelf duidelijk. Een tennisspeler is nooit uitgegroeid. De ervaring die ik in al die jaren met trainingen en wedstrijden heb opgedaan, wil ik graag met jullie delen. Dit houdt ons alle scherp en daarmee ga jij het maximale uit jezelf halen, of dat nu mentaal, fysiek, technisch of tactisch is… alles is mogelijk!
Nu kan ik bij de Riethovense Tennis Vereniging dit enthousiasme voor de tennissport met jullie delen. Ben jij nu net zo enthousiast als ik? Dat is mooi! Dan zie ik je graag tegemoet op de training bij RTV!
Lars van Gerwen
Met vriendelijke groet,Lars van Gerwen