Dubbelen mag weer, terras en clubhuis blijven nog gesloten

Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. Er wordt onderzocht of ons clubhuis per 1 juli weer open mag. De overige richtlijnen blijven van toepassing, zoals vooraf online een baan reserveren.

We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen. Als bestuur kunnen we onmogelijk iedereen in de gaten houden en willen deze verantwoordelijkheid ook niet.

De gemeente vraagt nogmaals met klem om duidelijk aan te geven aan onze leden die weer willen gaan dubbelen dat de 1,5 meter strikt gehanteerd moet worden. Ook als dat betekent dat een speler soms een bal moet durven laten gaan! Zelfdiscipline is hierbij belangrijk bij alle leden.

Mocht een handhaver langs komen en personen zich niet aan de richtlijnen houden dan zullen de leden hierop gewezen worden. Er kan een individuele boete worden opgelegd indien een lid in overtreding is. (Voor 18 jaar en ouder is het 390 euro per persoon!)

Bij het maken van een baanreservering nemen wij aan dat e.e.a. duidelijk is.

Heel veel tennisplezier!